×
Főoldal Rólam Galéria Szolgáltató partnerek Kapcsolat

Rólam, nekem írták

Kedves Miki!Itt is szeretnénk Neked megköszönni MINDENT! A sok türelmet, a profizmust, a vidámságot és a jó tanácsokat. Köszönjük a több kilóméteren át tartó kitartó dudálást és hogy nem haboztál segíteni befűzni a menyecskeruha fűzőjét. :) Nem csak egy vérprofi ceremóniamestert, hanem egy nagyon jó barátot is megismertünk. Nélküled nem lett volna ilyen SZUPER az egész! Bízunk benne, hogy Neked is legalább olyan szép emlék lesz az a nap, mint nekünk.

Kedves ifjú párok, egy pillanatig se habozzatok felkérni őt, hiszen kevés emberre mertük volna rábízni életünk nagy napját, de ha újra kezdhetnénk se döntenénk másként.

U.i.: Tudjuk ám, hogy "direkt" maradt nálunk a kis piros, hogy újra találkozhass velünk, de nem kell félni mi is bebiztosítottuk magunkat egy kis meglepi cipuroval.


Ölelés és puszi (utóbbit persze csak Renitől) Reni & Pisti

(2017.szeptember 2. - Reni és Pisti esküvője )

Kedves Miki!Még mindig az esküvőnk hatása alatt vagyunk! Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ekkora buli fog kikerekedni egy 52 fős esküvőből! Szívből köszönjük Neked, mert biztosak vagyunk benne, hogy nélküled nem így sikerült volna a nagy napunk!

Köszönjük a sok türelmet, kedvességet és hatalmas szakmai hozzáértést! Talán nem is tudod, de sok közös kávézásra úgy indultunk el, hogy szorongtunk, hogy milyen lesz a lagzink, de a veled való beszélgetések után mindig megnyugodtunk és új lendülettel és ami a legfontosabb, jókedvvel folytattuk tovább a szervezést!

U.I: Kedves Párok! Ha Mikinek még van szabad időpontja ne gondolkozzatok rajta, hogy Ő legyen a ceremóniamesteretek! Miki nem csak ceremóniamester hanem legjobb barát is a nagy napotokon, akire bátran rábízhatjátok magatokat úgy, hogy nektek tényleg csak mindent élvezni kelljen!


( 2017.07.07. Dóri és Tomi esküvője )

Kedves Miki!Attól a perctől kezdve, hogy először felvettük Veled a kapcsolatot, éreztük, azt a bizonyos pluszt, hogy igen, Te vagy az! Az első találkozásunkkor kezdtük azt érezni, hogy ez egy jó esküvő lesz. Előtte több mint egy éve szerveztük az esküvőt, de csak attól a perctől kezdtük várni, amikor megírtuk a szerződést és elvállaltad az esküvőnket. Addig el sem tudtuk képzelni, hogy hogyan fog zajlani, mi fog történni egész nap, és mit fogunk csinálni annyi órán keresztül.

Egész napos lelkiismeretes munkáddal és hozzáállásoddal összefogtad a másfél éves szervezésünk minden pici részletét, hogy azok megfelelően összeálljanak és tökéletesen sikerüljön a nap. Nem túloztál, amikor azt ígérted, hogy nekünk csak annyi dolgunk lesz, hogy jól érezzük magunkat. Sikerült! Ha volt is baki az esküvőn, úgy oldottad meg, hogy mi sem vettük észre, hogy nem így terveztük! Köszönjük, hogy hozzájárultál a felejthetetlen napunkhoz!

Nélküled az esküvőnk olyan lett volna, mint az illat nélküli virág!

Viszontlátásra! :)
puszi, pacsi: Szú és Imi

ui.: hiányoznak a megbeszélések Veled, sokat emlegetünk, örülünk, hogy megismertünk, reméljük lesz még alkalmunk találkozni, legkésőbb az aranylakodalmunkon. ;) :D
( 2017. április 22. Szú és Imi esküvője )

Szia Miki!Köszönjük, hogy velünk voltál a Mi Nagy Napunkon és azzá is tetted, hiszen semmi dolgunk nem volt, csak mulatni! Köszönjük, hogy kordában tartottad a csapatot, hogy velünk voltál és levezényelted az egész ceremóniát! Kívánjuk Neked, hogy legyen tele a naptárad idén is, megéred a pénzed :-D ! Örülünk, hogy a ceremóniamesterünk voltál, mely megnevezés tükröz is: mester! ;-) Ha előbb nem, 2022 március 18-án találkozunk egy doboz bontásra ;-).

Nagy Ölelés: Meli és Geri :-)

U.i.: Üzenem minden házasulandó párnak, hogy nem fogjátok megbánni, ha Miki mellett voksoltok, laza, pörgős, tudja mi a dolga, nyugodtan bízzatok benne, nem fogtok csalódni!
( 2017. március 8. Melinda és Gergő esküvője )

Szia Miki!Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy Te voltál a ceremóniamesterünk életünk legszebb napján, és Neked köszönhetően minden szuperül ment! Örülünk, hogy Nikiék esküvőjén én kaptam el a csokrot... :)

Üdv.: Kati és Attila


Kedves Miklós!Szeretnék még egyszer köszönetet mondani leányunk esküvőjének professzionális lebonyolításáért ! Nélküled nem lett volna olyan mint amilyen lett , teljes megelégedésünkre !!!

Üdvözlettel: Sándor


(2016. szeptember 24. Niki és Dani esküvője)


Szia Miki!Szeretnénk megköszönni a sok jó ötletet, amivel az előkészületek során segítettél; hogy egész nap mindent lelkiismeretesen kézben tartottál és, hogy nem volt olyan váratlan helyzet, amit ne tudtál volna azonnal megoldani. A profizmusodnak köszönhetően nekünk tényleg csak annyi dolgunk volt, hogy jól érezzük magunkat. Felejthetetlen nap volt, és ez nagyrészt a Te érdemed! Örülünk, hogy Téged választottunk, és még nagyon sok elégedett párt kívánunk Neked!

Adri és Gergő


(2016.szeptember 10. Adri és Gergő esküvője)


Kedves Miki!Reméljük épségben hazaértél. Köszönjük a közreműködésedet, mi remekül éreztük magunkat!

Üdv: Gabi és Robi


(2015.július 25. Gabi és Robi esküvője)


Szia Miki!Szívből köszönünk mindent!
Esküvőnkkel kapcsolatban minden félelmünk alaptalan volt. IMÁDTUK ahogy dolgoztál, kívülről lehet egyszerűnek tűnt, de mi láttuk mennyi meló volt ebben a kulisszák mögött. Nekünk csak jól kellett érezni magunkat, hisz Te mindig ott voltál amikor kellett, kellő humorral, de mindig kedvesen, intelligensen szóltál a násznéphez. Nem is tudjuk kellő-képen megköszönni! Ha akad még egy ilyen parázós menyasszony mint én, add meg neki az email címem és megnyugtatom.
Képeket majd küldünk!

Üdv, Niki és Vince


(2015. június 20. Niki és Vince esküvője )


Kedves Miklós!Utólagosan is köszönöm a munkádat! Szerintem is és mások szerint is nagyon jó buli volt!

Üdvözlettel: Éva


( 2015. augusztus 28. Kitti és Marci esküvője )